4/26/2014

New music 2014

Pyörin tuossa päikkäreiden jäljiltä sängyssä miettien turhautuneena, että jaksanko nyt mennä ulos kuvailemaan vai onko suurempi harmi muokkailla vanhoja keikkakuvia blogiin, kun jotain tänne haluais laittaa kun viikolla ei kerennyt, sillä se koostui taas mukavista 14 tunnin päivistä. Päädyin kuitenkin kuuntelemaan Amityn uutta biisiä spotifysta, ja tajusin, etten ole mitään musiikkipäivityksiä tehnytkään pitkästä aikaa. Aivan sairasta tuotantoa on bändi toisensa jälkeen pistänyt ulos tässä, joten kyll'ä ne ansaitsee vähän mainosta täälläkin. Alkuun tämä mainittu The Amity Affliction ja uusi kipale Pittsburgh. Poikaystävä herätti päikkäreiltä viestillä, että uusi levy löytyis jo Spotifysta, ja ihmettelin vähän pojun viestiä, sillä eihän tuo Let The Ocean Take Me ole vielä ulkona. Sen sijaan tämä biisihän se siellä killui, ja ihan mielelläni tyydyn kuuntelemaan vain tätä. Jopa mun 14-vuotias pikkusisko ja hänen hyvä ystävänsä katsoivat videon loppuun asti paljoa irvistelemättä. Luulin että video olis vaihtunut sekunneissa joko One Directioniin tai Isaac Elliottiin. Video on kaiken lisäksi upeasti toteutettu ja kuvastaa paljon sitä, mitä bändi on käynyt viime vuosina läpi. Muutenkin aiheet, joita nämä australialaiset käy läpi biiseissään iskee täysillä vakaviin jopa tabuiksi luokiteltaviin asioihin yhteiskunnassa.The used on yksi niistä bändeistä, jotka on kasvanut mun mukana. Aloitin kuuntelemaan näitä 13-14
-vuotiaana ja vieläkin olen yhtä innoissani uudesta tuotannosta kuin olin tuolloin kymmenisen vuotta sitten. Uusi levy Imaginary Enemy sisältää kaikki bändin erilaiset soundikokeilut ja tyylit vuosien varrelta, mutta silti ovat saanet kasattua sekä uudentyylisiä biisejä että sellaisia kipaleita, jotka muistuttavat niistä alkuvuosista. Tämä ensimmäinen sinkkulohkaisubiisi Cry myös tiivistää tosi hyvin kaiken uudelta levyltä.Of Mice & Men on bändi, joka on ollut viitisen vuotta mukana meikäläisen elämässä silleen on ja off, mutta on nyt taas definitely on. Tältä uudelta Restoring Force -levyltä en kuullut mitään biisejä ennen kuin kuuntelin koko levyn läpi ja rakastuin, mutta kas kummaa, lempparibiisistäni Bones Exposed onkin musiikkivideo :D Tämän levyn olenkin jo ehtinyt haalia fyysisenä kaappiini, mutta kahdelta ensimmäiseltä en vielä ole ehtinyt. Imaginary Enemy on definitely ostoslistalla, mutta Let The Ocean Take me ei olekaan vielä ilmestynyt, ja tässä mietin että ennakkotilatako vai ei?

4 comments:

 1. Miten voi olla mahollista etten oo ikinä kuullukaan bändistä The used?
  Nyt onneks oon, kiitos tästä, ihan mahtavaa musiikkia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. The Used on muutenkin ollut tosi tuntematon bändi jostain syystä, vaikka ne pinkaisi maailmankartalle samoihin aikoihin kuin MCR, josta tulikin sitten tosi suuri sensaatio. The Used on aina ollut mun lempparibändi ja aina yritän yhtä tunnollisesti tuputtaa sitä muille ihmisille. Kiva jos kerrankin johonkin iskee! (:

   Delete
 2. hei nyt ihan oikeesti :D oon kommentoinu ennenki sitä et meillä on tosi samanlainen musamaku mut aina vaan yllättyy jos teet postauksen musiikista, kun siellä on joka kerta joku ihailun kohde

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yllätyn aina yhtälailla, kun kuulen jonkun edes tunnistavan jonkun niistä bändeistä, jota kuuntelen :D Ehkei mun musiikkimaku ookaan niin huono kuin minä sitä mainostan.

   Delete