5/19/2014

12MAY2014

Viimeinen viikko työharjoittelua lähti käyntiin tänään ja voi vitsi kun oon niin innoissani siitä, että työtunnit pienenee puoleen! Vaikka mulla onkin heti ensi viikolla yli 30 tuntia töitä, niin on se silti parempi kuin se 60, jota oon tähän asti paiskonut. En kyllä enää toiste aio kahta työtä tehdä samaan aikaan. Ihan liian rankkaa. Saa nähä miltä tuntuu palata koulun penkille sitten syksyllä. No onneksi on tämä mahtava kesä tässä välissä, niin jätetään kouluvelvoitteiden miettiminen paaaljon myöhemmälle. 
 Tässä yhdet asukuvat viimeviikolta. En halunnut julkaista näitä samantein, koska ajattelin pitää vähän säännöllisempää väliä, kuin niin, että laitan kaksi tekstiä putkeen ja oon sitten viikon kirjoittamatta, mutta sitten se päivitys siirtyikin viikolla. Noh, uskon että tääkin tästä tasoittuu, kunhan saan univelat alta pois. Energianpuutteesta johtuu sekin, että asukuvissa meikän tukka on kiinni. En pidä siitä niin, mutta on vain pakko, kun lähtee aina viime sekunneilla matkaan ja töihin ehtiminen on joka päivä tiukemmalla.
FYS top, Eastpak Antidote Tour / skirt, Monki / tights, Lindex / shoes, VANS / belt, 2nd hand / jacket, eBay
Toi paita ei istu mitenkään täydellisesti, mutta musta se vaan on niin badass, että huonosta leikkauksesta huolimatta aion käyttää sitä paljon tänä kesänä. Vois heittää päälle Warpedille, koska nään bändin taas siellä (!!!). Toisaalta siellä on niin paljon hyviä bändejä, että pitää varmaan mennä miljoona puseroa päällä paikalle, ja stripata aina esityksen myötä yks pois :D Ei tuu onnistumaan, jos lämpötilat on lähelläkään sitä mitä neljä vuotta sitten. Ja vaikka valkkaisin yhden paidan mennessä, niin varmasti tulee festareilta tarttumaan pari paitaa mukaankin ja helposti mieli muuttuu, kun saa uuden paidan hankittua.
Enää 51 päivää! Sitä odotellessa (:

2 comments:

  1. Aivan ihana asu ja varsinkin värit ♡♡ FYS on huippu livenä, näin ne joskus Ranskassa.

    ReplyDelete
  2. Kiitos! <: Itse oon nähnyt bändin kaks kertaa livenä, ja joka kerta yhtä mahtava!

    ReplyDelete