5/04/2014

May the forth be with you

Asu ei mitenkään liity otsikkoon, muuten kuin sillä, että se oli tänään Star Wars päivänä päällä. Pitkään on pitänyt kuvata tämä asu, koska tykästyin siihen jo silloin, kun se oli mulla ensimmäistä kertaa päällä. Aikaa tai voimia ei oo kuitenkaan löytynyt, sillä oon jo siinä pisteessä ton työharjoittelun kanssa, että alan olla jo aika rikki. Hajoamispisteessä ollaan vähäisten unien ja liiallisen työnmäärän kanssa, mutta onneksi tätä helvettiä jatkuu enää kolme viikkoa. Sitten voin vihdoin palata normaaliin elämänrytmiin (ja postailurytmiin).
Piti alunperin liittää tämä asu yhteen videon kanssa, jonka ajattelin kuvata lempparivaatteistani, mutta koska en tuota videotakaan ole vielä saanut aikaiseksi, niin laitetaan tämän hetken lemppariasu nyt sitten erikseen. 
Noissa Lindexin housuissa on vähän liian niukat lahkeet, jonka vuoksi ajattelin niiden sopivan balleriinojen kanssa hyvin. Tämän vuoksi kesäkenkiä onkin tullut käytettyä jonkin verran, koska housut on aika useana päivänä päälle päässyt. Sopivat myös hyvin tuon uuden (uuden ja uuden) lempparipaidan kanssa, ja samalla paidalle löytyi uusi käyttötapa trikoohameen ja sukkahousujen rinnalle.
Our Last Night top, Merchnow / jeans, Lindex / cardigan, 2nd hand / shoes, Skopunkten

Huomenna ajattelin ajaa pyörällä töihin vielä kaiken muun rasituksen lisäksi. Katselin jalkoihin kertynyttä selluliittiä ja totesin, että no more bus. Yritettiin jo tänään laittaa pyöriä kuntoon, mutta venttiilit oli vääntynyt ihan vinoon, niin ei saatu pumpattua ilmaa. Yksi pyörä on kuitenkin ajokuntoinen ja sillä ajattelin hurautella huomenna aamulla töihin. Jos jaksan. Tuo sade kun ei hirveästi houkuttele satulan päälle.

Nyt kuitenkin painun keräämään vielä vähän lisää selluliittia pizzan muodossa, ettei vaan olisi liian helppoa sen karistaminen. Mutta kun on nälkä ja on ollut rankka viikko. Hyvää yötä, ja nähdään ehkä jossain välin ensi viikkoa!

Mitä mieltä muut on asusta? Mun ihan lemppari, mutta onko muista ihan kamala?

6 comments:

 1. Ei oo kamala, kun ihan mahtava! Mä inspiroidun aina näistä sun postauksista miettimään iteki tarkemmin mitä mä oikeen päälleni laitan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla! Kiitti! Tota vähän haenkin näillä päivityksillä (:

   Delete
 2. Ihanat housut, mullaki on tommoset löydät seepra-kuosiset housut ostoslistalla. :)
  T. Virpi

  ReplyDelete
 3. I think im not original, i prefer tights from leggings. Pleqse, wear tights more often

  ReplyDelete