5/29/2014

Where did my Summer go?

Varmaan aika moni muukin haikailee takaisin niihin viimeviikkoisiin helteisiin, mutta toivon nyt, etten kuitenkaan masenna kaikkia näillä kesäisillä kuvillani. Tosiaan kun puut saa väriä pintaansa ja elohopea kohoaa reilusti yli 25:n niin meikäläinen on heti pihalla hellemekossa ja kamera kourassa. Yksi päivä vaelsin puistoon kirja ja viltti kourassa ja matkalla kuvailin taas kukkaan puhjennutta luontoa. Nyt vasta pääsin käsiksi niihin ja pääsin pitkästä aikaa myös päivittelemään.
Silmut ja hiirenkorvat on aivan ihania!
Ihanaa, että näitä suunnittelemattomasti kasvavia puita on vielä pystyssä, niin pääsen ihan omalta parvekkeelta kuvaamaan linnunpesää.
Aina tunnutaan valittavan siitä, että on liian kuuma, mutta helposti se mieli muuttuu, kun helteet vaihtuu tuuleksi ja auringonpaiste sateeseen. Itse oon pyrkinyt siihen, etten valita kaikesta, vaan kestän sen pienemmän pahan, joka tässä tapauksessa on se kuumuus. Oon kuitenkin niin kylmäverinen, ettei mun tarvitse hirveän korkeissa asteissa edes riisua sitä takkia tai neuletta pois. Paljon mielummin kohtaan sen kuumuuden, jossa ne alusvaatteetkin on liikaa päällä ja naama hikoilee heti pois kun pääset ulos kuin ne sateet ja tuulet, joissa vilustut oli sitä vaatetta kuinka paljon vaan päällä. Eihän sadekelillä voi edes kuvata!

Toivotaan nyt, ettei tätä märkää säätä kestä enää hirveän pitkään ja saadaan ne lämmöt takaisin, niin pääsen nauttimaan vähän Suomenkin kesästä ennen ulkomaille karkaamista.

Vai kuinka muut tykkää, jos pitää valita niin kylmä vai kuuma?

No comments:

Post a Comment