6/11/2014

11JUN2014

Tämmösellä asulla käytiin tänään keskustelemassa pankissa asuntolaina-asioista, apuva! Selvästi kapinoin tätä ilmeistä aikuistumista vastaan tukkakriisillä, jonka ratkaisussa päädyin värikirjavaan päähän. Olin vielä töissä ihan varma, että väkerrän liilan pään vaaleilla latvoilla, mutta marraskuisia lontoonkuvia selaillessa totesin, että se turkoosi väri oli tuolloin myös ihan kiva, ja vois näyttää mageelta koko päässä. Kesätukkana ajattelin, voi sitten syksyllä heittää taas jotain neutraalimpaa väriä päähän. Onhan mulla tuolla laatikossa vielä vimesyksyiset liukuväripidennykset odottelemassa uudelleen käyttöön pääsyä.
shirt, Cubus / shorts, H&M / heels, Pink Woman (Crete) / headband, Forever 21 / belt, Urban Outfitters
Näitä kuvia ottaessa pihalla jokin oli off. Päässä tää asu tuntui ihan omalta, mutta kuvissa joku nyt sitten kuitenkin mättää. En tiedä onko se se tukka, tuon asun ei-minämäisyys vaiko joku ihan muu. Mulla on nyt muutenkin käynnissä joku kausi, että kaikki vaatekaapin kamat käyttöön, ja sen takia oon yrittänyt yhdistellä mitä kummallisemman värisiä paitoja omannäkösiin asukokonaisuuksiin, siinä onnistumatta. Kiva asu tääkin on, mutta ei mun näköinen. Ehkä se räikeä tukka tuo sitä persoonallisuutta sitten niihin tylsempiinkin asuihin.

Mutta nyt siis Poll pystyyn! Turkoosi vai liila? Vai pysynkö tässä tylsässä vanhassa?

8 comments:

 1. Musta toi sun tukka on tuollaisenaan aivan ihana, se sointuisi niin kauniisti johonkin ajattomaan, klassisempaan asuun. Mut ehkä sun varsinaiseen tyyliin sopis paremmin joku räväkämpi väri, itse kannattaisin sitä turkoosia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla kun ei oo koskaan ollut koko pää värissä (punaista ei lasketa) niin haluisin kokeilla jotain erilaista, varsinkin nyt kun tämä väri on ollut päässä jo kaksi vuotta ja alkaa tuntumaan liian tavalliselta. Toisaalta tykkään tästä ihan hirmuisesti, ja tää sopii munkin mielestä kaikkeen.

   Delete
 2. Jos heittäsit ton blondin turkoosiksi mutta jättäsit ruskeen kuitenki? :D Ei sillä, ettei koko pääkin ois magee. Koko päässä kannatan liilaa! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätäkin oon miettinyt, mut sit kelasin että jos näyttää turhan likaselta sit ku haalistuu, kun on niin monta väriä päässä.

   Delete
 3. Muista se, että kesähelteillä väri kuluu supernopeampaa kun yleensä! Kannatan silti turkoosia <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiiän turhankin hyvin :D Viime kesänä kun oli puol päätä liilana, niin ei se pysynyt värissään kuin sen päivän. Joka päivä sai lisätä väriä kyllä.

   Delete
 4. Turkoosi ehdottomasti, vaihtelu virkistää :)

  ReplyDelete