6/21/2014

21JUN2014

Päätin ensimmäistä kertaa tänä juhannuksena jäädä kaupunkiin viettämään yötöntä yötä. Vaikka olisikin ollut otollinen neljän päivän vapaaputki, jolloin voisi nauttia mökillä olosta, niin jätin välistä, koska tuosta säästä ei oikein tiedä mitä on tiedossa ja ihan mielelläni oonkin tässä viettänyt juhannusta noiden mun kahden lempparin ihmisen kanssa. Ollaan syöty hyvin ja tosi hyvää sapuskaa, kateltu leffoja, sarjoja, piirrettyjä ja pelailtu borderlandsia aamuneljään ja sen yli. Tänään käytiin Maran äitin luona syömässä ja sieltä läheltä löytyikin ihana paikka asukuville. Onneksi tajusin napata kameran mukaan!
top, Cubus / skirt, Pink Woman / cardigan, H&M / flats, Skopunkten / bag, Lindex

Oon ehtinyt vähän kierrellä alennusmyyntejä tässä juhannuksen alla, vaikka olikin joka päivä yhdeksän tuntia töitä. Ihmettelen kyllä, että miten jaksoin lähteä vielä apajille ja löysinkin jotain. Neule tarttui mukaan kun haettiin partykamoja Helsingistä viime viikolla, toppi löytyi Cubuksesta töiden jälkeen. Toi neule on aivan täydellinen. Ohutta ja hengittävää kangasta sekä semipitkä. Haluisin samantyyppisen myös mustana ja jossain kivassa värissä, esim mintunvihreänä. Pitää vielä kiertää kaikki läpi ensi viikolla, kun on vähän vähempi töitä.

Kuten näkyy, en vielä tehnyt tolle päälle mitään ja nyt se kyllä on ahdistanutkin mua kunnolla. En vieläkään osaa päättää mitä tekisin, puoli päätä jollain värillä vai koko pää vai laitanko edes shokkiväriä. Käyn nyt ensin leikkauttamassa sen kampaajalla, niin katsotaan sitten millainen fiilis on. 

Asukuvat Ⓒ Mara

2 comments:

  1. Aivan ihana asukuvauspaikka!! ♡ Tykkään kans hirveesti tommosista kuvista missä on jätetty kunnolla tilaa kivalle taustalle :) ja mun mielestä toi tukkakin on just hyvä! Ja toi hame, näänkö väärin vai onko toi pitsinen? *drool*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä se kuvien tausta vaikuttaa tosi paljon niiden tunnelmaan, vaikka olis kuinka kiva asu niin ei se oikein pääse oikeuksiinsa jos tausta on ihan harmaa ja eloton. Siksi kesä on paras aika kuvailla ♡ Ja kyllä toi hame on pitsinen, muuten en varmaan omistaiskaan sitä :3

      Delete