6/25/2014

23JUN2014

Toiset kuvat samasta paikasta. Pidettiin maanantaina vielä kun oli vapaata shoppailupäivä, ja koska vasten odotusten oli hyvä sää, niin mentiin vielä Tapiolaan kuvailemaan ennen kotiin jatkamista. Ei välttämättä mikään kuvauksellisin asu, mutta tämmösissä vetimissä mä aikalailla kuljen joka päivä. Ja kerrankin näytän tosi iloiselta näissä!
 Our Last Night top, MerchNow / jeans, GinaTricot / cardigan, H&M / flats, Skopunkten
Kaks viikkoa enää reissuun, apuva! Tässä on vielä kaksi vapaata ja 7 päivän työputki ennen loman alkamista, ja sit vielä ehdin neljän päivän ajan rauhoittua, ennen kuin on lähtö edessä. Aika hyvin kutkuttaa ja olisin valmis lähtemään jo heti. Mutta nämä pari viikkoa ennen reissua kyllä raadan vielä töiden parissa, jotta olisi mahdollisimman paljon rahaa mukana ja vietän ylipaljon aikaa ihanan bestikseni kanssa. Reissun jälkeen kun alkaa melkein heti taas koulu, niin sit ei ehdi. 

Oon yrittänyt harhauttaa reissun jännäämistä asuntojen kattelulla, mutta ei sekään oikein auta, kun tulee sellanen fiilis, että haluan muuttaa nyt heti ja ostaa kaikkia ihania kotitekstiileitä ja keittiötarvikkeita. Muutto kun on kuitenkin ajankohtaista vasta tuossa syksymmällä. Joten ehkä pysyttelen vain reissun fiilistelyssä toistaiseksi.

Tosi pirteä olo, koska tuli taas nukuttua 4,5 tunnin päikkärit, joten ajatus vähän loikkii ja teksti nyt on mitä on koska tanssin samalla Warped2014 soittolistan tahtiin. Joten jätetään loput lörpöttelyt enskerralle!

2 comments:

 1. Ihanat housut! Mä oon ny viime aikoina ollu tosi tykästyny revittyihin farkkuihin, mulla onki tuossa äitin vanhat perusfarkut joista aion askarrella kunhan onnistun päättämään et millaset.
  T. Virpi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mä tykkän kans tosi paljon revityistä farkuista (tykännyt jo muutaman vuoden) ja ne on ollutkin mulle ne ns. "perusfarkut". Kun ei tiedä mitkä housut laittaa jalkaan, niin nää ja mustaat samanlaiset on mun to go -pöksyt (:

   Delete