6/02/2014

I left my hear in Toronto a year ago

 Olin tasan vuosi sitten Torontossa lomalla 2 viikkoa ihan yksin, ja oli kyllä yksi kokemusrikkaimmista reissuista ikinä. Säät ei suosinut tuolla meren toisella puolella sen paremmin kuin täällä Suomessakaan tänä vuonna, mutta ei se meikätyttöä hirveesti hidastellut, kun painoin siellä lämpimiin säihin varautuneena katoksesta toiseen kaatosateessa. Tosi lämpimiä päiviäkin osui kohdalle, ja niiltä taitaakin suurin osa kuvista olla. Sydämeni halajaa jo pian tuonne takaisin, mutta ehkä viiden viikon päässä häämöttävä Amerikanmatka hieman lievittää tätä kaipuutuskaani.

2 comments:

  1. Todella upeita mahtavia kuvia :) Olet loistava kuvaaja ja varmasti oli ihan mahtava reissu. Minä en jotenkin uskaltaisi yksin lähteä reissuun :D Mutta nostan kyllä hattua niille ketkä uskaltavat!: )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos paljon! Voin kyllä suositella sitä yksin reissaamista ihan kaikille, se avaa silmät ja on ihan erilaista kun seuralaisen kanssa matkustelu, jos vain uskaltautuu. Kukaan muu ei rajoita reissua silloin. Tottakai, jos on joku jonka kanssa pystyy ja haluaa reissata niin ilman muuta, mulla kun ei aina oo ollut mahdollisuutta lähteä seuralaisen kanssa, niin en ole antanut sen pysäyttää vaan lähtenyt sitten yksin.

      Delete