6/30/2014

Stylebook

Nyt voi sanoa jo, että reissu on ensiviikolla! Hui kun nuo sanat saa sen kuulostamaan jo siltä, että lähdetään ihan pian. Ja niinhän me tehdään. Siispä oonkin tutuksi tulleella tavallani jo alkanut miettimään pakkauslistaa reissuun ja koska kohteessa tulee varmasti osteltua vaikka mitä, niin ei riitä perus "listaa lempivaatteet ja heitä ne kaikki laukkuun" -asenne. Törmäsinkin googlailemalla appiin nimeltä 'Stylebook', jonne pystyy lisätä kuvaamalla tai netistä etsien kuvat omista vaatteista, poistaa niistä taustat ja väsätä niistä kollaasit. 

Oon nyt kasannut kaikille reissun päiville vähintään yhden asun, ja osan niistä muovannut valmiiksi iltakäyttöön sopiviksi. Mikä helpointa, voin nyt vaan klikata ne sieltä pakkauslistalle, niin kaikki tarvittavat kamppeet pääsee mukaan. Ohjelmaan voi myöskin merkata, jos joku vaate on esimerkiksi ompelijalla tai pesukorissa, ja pakkausvaiheessa appi kertookin mistä löydän vaatteet, jos olet itse ne hukannut. Käyttö vaatii tottakai suurta pohjustusta käytölle, sillä parhaat puolet siitä saa irti lisäämällä sinne kaikki vaatteensa ja päivittämällä käyttötietoja aktiivisesti.

Tässä muutama kuva nyt asuista, jotka olen tässä parin päivän sisään vääntänyt. Ajattelin vielä sovittaa näitä ihan päällä, niin tietää miltä ne oikeasti näyttää. Loppuviilaukset puuttuu myös, sillä saattaa olla vaatekappaleita, jotka olen laittanut vain yhteen asuun, ja koska yritän olla mahdollisimman käytännöllinen, vaihdan nuo jutut sitten itemeihin, joita tulee käytettyä useammin/jotka sopivat useempaan asuun. Ja koska appi on tarkoitettu mobiililaitteella käytettäväksi, osa kuvien laadusta kärsi.

Tämmöinen kokonaisuus päällä ajattelin viettää viimeisen päivän NYCissä tutustuen eri naapurustoihin, kuten Chinatowniin, Sohoon ja Upper East Sideen.

 Tässä kokoonpanossa tutustuisinkin sitten Hollywoodissa naapurustoon.
 Tän asun suunnittelin Universal Studiosille...
 ...ja se muuntautuu helposti illallista ja elokuvaa varten Universal Cityyn.
Näin taas ajattelin esitellä itseni Venice Beachilla ja Santa Monicassa.

Kaikkiin kuviin oon laittanut mukaan neuleet ja esimerkiksi vikassa kuvassa mekon alle sukkahousut, mutta nämä on sellaisia, jotka voi tietenkin jättää pois, mutta onpahan päätetty valmiiksi, jos tilanne sitä vaatii. Laukut oon yrittänyt miettiä käyttötarkoituksen mukaan: helpoin tapa kantaa tavaraa ympäriinsä (reppu), en halua ylimääräistä tavaraa kameran lisäksi (clutch) ja yleislaukku, johon mahtuu paljon tavaraa. Korut puuttuu asuista vielä, koska en ole niitä kuvannut, mutta onhan tässä vielä aikaa. 

Oi kun tulee jo reissufiilis näitä katsellessa ja voin jo nähdä itseni matkasuunnitelman mukaisissa paikoissa nämä päällä. 

Mitäs mieltä ootte asuista ja appista?

No comments:

Post a Comment