7/03/2014

Backing up a little

En oo pitkästä aikaa julkaissut blogin puolella mitään instagram -shaibaa, mutta en tykkääkään oikein semmoisista "my week via iphone" -pläjäyksistä. Kaikki voi kuitenkin käydä katsomassa sieltä tunnusten takaa ne kuvat. Oon kuitenkin viimeaikoina selaillut tosi paljon blogiani taaksepäin, ja on tullut ihan hirveä ikävä postailua. Ennen postasin tosi paljon ja usein -- toisinaan kaikkea randomia, mutta huomasin että nykyään täältä puuttuu kokonaan tällainen ihan perus arki. Kun päivitän, se on joko musiikkiin liittyvää tai asukuvia. Ei niissä sinänsä mitään vikaa, mutta kun tää on kuitenkin "everyday" -blog niin olis kiva että sitä everydaytäkin näkyisi jonkun verran. Hirveä hinku postailla nyt enemmän ja monipuolisemmin, mutta en usko että tällaisten lupausten tekeminen on mitenkään kovin fiksua just ennen lomaa ja kolmen viikon ulkomaanmatkaa. Noh mutta pikkuhiljaa...

Tässä kuitenkin lähes puolen vuoden ajalta muutamia lempparihetkiä kännykän filmiltä.
 1. Kesäinen mutta kylmä päivä mun forever the bestien kanssa! Claptrap dance! 2. Siirtokuvatatska kaulassa poikaystävän synttäreillä. Haluisin niin hirrrmuisesti jonkun kivan ruusun tuohon oikeasti. 3. Cufflinkit eli kalvosinnapit, jotka tilasin Etsystä herralle lahjaksi. 4. Ollaan komea kesäpari.
 1 + 2. Sain aivan älyttömän siistejä tuliaisia/tuomisia Maralta Birminghamista! Kuvasta puuttuu vielä Wobotti -pyjama ja signattu OM&M -juliste, EEP!
 1 + 2. Ylläribileet!
 1 + 2. Ollaan käyty reippaasti leffailemassa. Kummatkin oli oikein mukavia pätkiä, Spiderman nyt oli aika teennäinen, onneksi ne oli ottanut sentään sen loppuratkaisun siihen mukaan. Edge Of Tomorrow:ta oltiin odoteltu jo pidempään ja ei todellakaan tuottanut pettymystä! Yksi parhaimmista elokuvista IKINÄ.
 1. Enter Shikari olis tarkotus nähdä tänä kesänä kolmesti, Helsingin keikka olis järjestyksessään mulle kuudes ikinä. 2. Looking For Alaska löytyy multa jo viimekesäisen reissun jäljiltä hyllystä, mutta se on niin monta kertaa huudellut mulle kirjakaupassa, että nyt kun niitä taas oli hyllyssä, niin nappasin tän paljon söpömmällä kannella varustetun yksilön itselleni.
1. MÄ NIIN KUOLIN kun näin tän Instagramin feedissä. Oon niin toivonut, että Alex Pardee tulis tänäkin vuonna Comic Coniin, niin kuin herra on tehnyt viimeiset 13 vuotta. Aika myöhäselle julkistus jäi, mutta EN VOI USKOA TÄTÄ TODEKSI AAAAAAA! 2. Tuisku tais äskeisen reaktion jälkeen todeta, että hän ei voi päästää mua reissuun tässä kunnossa ilman vahtikissaa... 3. Reissukirjat, joista on kyllä ollut tosi paljon hyötyä karttoineen ja kaikkineen! 4. Heh, löysin tän ihan ensimmäisen countdown -kuvan 5 kuukautta taaksepäin... Nyt laskurissa on päiviä jäljellä enää 6!


Tykkäättekö tällaisista arkisemmista päivityksistä, vai puskeeko instagramia liikaa joka tuutista ulos?

4 comments:

 1. Joo, puskee :D

  ReplyDelete
 2. signattu omam-juliste, minäkö kateellinen? pyh. okei, ehkä vähän.. paljon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :3 Oli kyl tosi mukava ylläri frendiltä, joka ei hirveesti ees bändiä kuuntele. Kävi kiltisti noukkimassa kaikki ne mulle (:

   Delete