7/29/2014

Usa Pt. 2 - NYC: Central Park

Nyt on vihdoin päästy takaisin Suomeen ja tänne saunaa muistuttavaan kotiin. Ulkona on yhtä lämmin kuin reissussa, mutta me ollaan niin viikinkejä, ettei olla keksitty ilmastointilaitteita, josta syystä täällä on isotkin ikkunat auki sepposen selällään. En saanut viime yönä oikein nukuttua, vaan istuin puolet yöstä partsilla jäähtymässä. Tosi kiva oli aloittaa työt tänään aamuvuorolla. No onneksi ne seiskan aamut alkaa vasta huomenna. Jospa vaikka tänä yönä saisin nukuttua.

Jatketaan nyt kovaa tahtia reissupostauksia. Tosin hirveän kovaan vauhtiin en pääse, koska toka päivä oli semmoista juoksua ja kameran rääkkäämistä, että kuvat piti jakaa osiin. Aloitetaan Central Parkista, jonne lähettiin heti aamusta, kun oltiin napattu vähän evästä sieltä sun täältä.
 Suunnattiin kohti puistoa sen koillispuolelta Harlemin läpi ja päästiin sisään Girls' Gatesta.
 Istuttiin ekalle penkille syömään, koska oli jo ehtinyt tulla nälkä.
  Löydettiin tollainen kiva metsäpolku, jossa kuvailtiin hetki ja lähdettiin etsimään lähellä sijaitsevaa puutarhaa, joka ei loppujen lopuksi ollut mitenkään huomiota herättävä.
 Paljon herhiläisiä näkyi kyllä.
 Seuraavaksi otettiin metro kohti Strawberry Fieldsiä, eli sitä kaikista tunnetuimpaa puiston aluetta kohti, jossa minäkin oon aikaisemmin käynyt.
 Hirveä hinku kaikilla oli kuvauttaa itsensä tän imagine -laatan kanssa.
 Pian löydettiinkin tämä aivan upea lampi puiston keskeltä. Täällä vierähti suurin osa ajasta.
 Kilpparikin paistatteli päivää.
 Lopuksi vielä etsittiin Bethesda Terrace, joka on tuossa ihan vieressä, mutta eksyttiin siinä välillä, koska käveltiin tuon sillan yli.
 Lintubongailtiin siinä aikamme kuluksi, kerta löydettiin noin luonnonkeskeinen paikka.

 Mutta päädyttiin me loppujen lopuksi tuonne suihkulähteelle.
Näyttääkö tutulta?

2 comments:

  1. Juuri Central Park on paikka NY:ssä jossa haluaisin käydä. Upeita kuvia!! Kävin instargamissakin katsomassa. Aivan ihania aamu-/maisemakuvia. Ja iloiset disneykuvanne, ne kertovat kuinka hyvä ja onnistunut reissu teillä on ollut. Lisää, lisää!!! B's grandmother

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Central Park on kyllä omakin suosikki NYC:ssä. Ja tykkään instagramista juuri siksi, että sinne saa nopeasti lisättyä tilannekuvia, jotka on niitä kaikista aidoimpia. Nämä suunitellut kamerakuvat näyttää kyllä ympäristön, mutta ei välttämättä sitä omaa fiilistä.

      Delete