8/05/2014

USA Pt. 3 - NYC: Brooklyn Bridge + Harbour Lights Cruise

Mun piti työntää näitä tekstejä ulos kunnon vauhtia, mutta mites tässä vierähtikään taas jo viikko. No oon joka aamu mennyt seitsemältä töihin, ja se kävi niin paljon kunnolle, että ihmettelen oikein, miten jotkut jaksaa joka viikko, 5 päivää viikossa. Mua ahistaa jo koulun penkille palaaminen, joka päivä seitsemältä ylös. En edes ehtinyt pitää päikkäreitä kuin parina päivänä, vaan koomasin puoliunessa parhaan ystäväni kanssa. No mutta nyt ollaan pari päivää säädetty asuntoasioita, ja jos kaikki menee parhain päin, niin ehkä saan lisäpiristystä uudesta kämpästä! Pidetään sormet ristissä ihan vaan siksi, etten kestä enää yhtään lisästressiä.

Mutta nyt takaisin itse reissuun.
Toisena päivänä jatkettiin Central Parkista kuvaamaan tuo Grand Central Station kuuluisa aulahalli.
Lähdettiin uhmaamaan kuumaa aurinkoa ja käveltiin Brooklyn Bridge päästä päähän. Pitkä matka edessä.
Tykkään tosi paljon sillan arkkitehtuurista, voi kun olisi voinut jäädä kuvailemaan tuonne pidemmäksi aikaa.
Sillan keskivälistä näki hyvin Manhattanin siluetin, ja halusin mahduttaa sen kokonaan yhteen kuvaan, joten testasin kameran panoraamaominaisuutta.
Yli päästiin! Brooklynin päässä oli pari puistoa, josta pystyi ihailla joen toista rantaa, mutta oli niin kirkasta ja kuuma, ettei edes istuttu alas, vaan lähdettiin heti kohti metroa ja satamaa, josta illan risteily lähti.
Circle line vei meidät vielä tuon kauniin sillan alitse. Hyvä kun meinasi edes saada kuvaa, koska kaikki laivassa halusivat seistä, vaikka monta kertaa pyydettiin ystävällisesti istumaan, että kaikki näkevät.
Vastarannan pepsikyltti! Nammm.
Hyvin erottui eri alueiden tyylit tuolta joelta. Huomaa kahden ylläolevan kuvan ero.
Ja kävipä paattimme kääntymässä vielä tämmöisen rouvan edessä, ja pysyikin siinä sen verran kauan, että kaikki varmasti saivat hyvän kuvan patsaasta.
Kun lähdettiin takaisinpäin alkoi Harbor Lights Cruise nimike näkyä, sillä ensin värjäytyi kaunis auringonlasku ja sitten alkoi näkyä kaupungin skyline valoloistossaan.
Paljon mahtui tokaan päivään, ihmettelen näin jälkikäteen itsekin. Vähän harmittaa, ettei ehditty kierrellä Brooklynissä satamaa pidemmälle, mulla asuis yks vaihtavuoden aikainen kaverikin siellä, mutta eipä olis voinut näin lyhyeltä piipahdukselta paljon enempää odottaakaan.

2 comments:

 1. taisin ehkä rakastua blogiisi tää on paras ikinä... :3 mutta sen verran rakentavaa palautetta että voisitko hymyillä kuvissa? olet niin kaunis että olisi kiva nähdä hymysi :)

  somewhereinforeverland.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ih, ihanaa, kiitos :3 Ja mulle on ennenkin sanottu samasta asiasta :D Vaikka kuinka luulen leveästi hymyileväni kuvissa, niin ei se vissiin näy sitten muille :(

   Delete