8/16/2014

USA Pt. 4 - NYC: Top Of The Rock + 1WTC

Hupsista kun taas vierähti muutama päivä. Tässä välissä oon ehtinyt vanhentumaan vuodella, aloittanut taas koulun, miettinyt sen lopettamista useempaan otteeseen ja lukenut Maze Runnerin. Tosi jännä kirja, en malta odottaa sitä leffaa! Tokan osankin jo aloitin ja sekin on jo neljännen luvun jälkeen tosi jännä!

Sain kuitenkin siirrettyä vihdoin kolmannen reissupäivän kuvat koneelle, ja positiivisena yllärinä niitä oli vain reilu sata. Helppo siis käydä läpi ja muokata. Hirveästi ei tuona päivänä ehditty/jaksettu, mutta tässä kuitenkin muutama turistikuva.

Aloitettiin aamu kiipeämällä Rockefeller Centerin huipulle "Top Of The Rock" -näköalatasanteelle. Oltiin hankittu liput etukäteen heti aamukahdeksalle, koska ajateltiin, ettei sillon vielä ole kauhia ruuhka ja että näköala olisi kaunis. Kumpikin toiveista toteutui, sillä oltiin ehkä ensimmäiset ylhäällä ja taivas sinersi vuelä tuossa kohtaa aamua kauniisti. Se kun tuppasi harmanemaan aina iltaa myöten.
Kun olin tarpeeksi kuvaillut Central Parkia ja Empire State Buildingia yläilmoissa, siirryttiin kohti kaksostorneja. Lähistöllä oli tämä muistokirkko, jonka muistin jo edelliseltä reissultani.
Vanhojen tornien paikalle oli rakennettu kaksi aivan upeeta ja massiivista muistomerkkiä. Takana kohoaa myöskin tuore 1WTC - Freedom Tower, jonne ei vielä päässyt vierailemaan, sillä vierailutasanne valmistuu vasta tänä vuonna.
Siihen loppui nähtävyyksien kiertely. Lähdettiin kohti Time's Squarea ja shoppailtiin loppupäivä. Illalla mentiin ajoissa hotellille, että saatiin pakattua ja päästiin ajoissa nukkumaan. Seuraavana päivänä oli vuorossa Warped Tour!

No comments:

Post a Comment