8/23/2014

Usa Pt. 5 - NYC: Vans Warped Tour 2014

Nyt siirrytään reissukuvissa New Yorkin osuuden pääsyyhyn, eli Warped Tourin juhlavuosikiertueeseen. Tuona päivänä kiertue pidettiin Long Islandilla, jonne päästiin ihan hyvin junalla ja Long Islandin paikallisbussilla. Bändejä ehdittiin päivän aikana nähdä noin 17 kappaletta. Viimeksi 2010 näin laskujeni mukaan 25, osan vain vilaukselta, joten ihan yhtä hyvään saldoon ei päästy. Tällä kertaa kuitenkin niitä ihan lemppareita ja must see bändejä oli niin paljon enemmän, että oon tyytyväinen siihen, että näin monta bändiä ihan kokonaisuudessaan. Ainahan tämmösissä tapahtumissa menee väkisin päälekkäin esiintymisiä, josta syystä jäi näkemättä ainakin The Word Alive, Issues, The Color Morale ja Vanna. Viimeinen bussi lähti juna-asemalle niin, että piti lähteä myös kesken Falling In Reversen, mutta pääsinpähän näkemään muutaman kappaleen ja itse Ronnie Radken vihdoin livenä! Kaiken kaikkiaan aivan mahtavat festarit!
 Ghost Town
 Minä ja Four Year Strongin Alan!
 The Devil Wears Prada
 The Ghost Inside
 Neck Deep
 Yellowcard
 Bowling For Soup
 Parkway Drive
 Ice Nine Kills
 Breathe Carolina
 Finally! Eihän siinä mennyt kuin viisi yritystä ja neljä vuotta. Nyt on kaikki tavattu (:
 Of Mice & Men
 The Story So Far
Shikarii!!!!
Four Year Strong
Falling In Reverse
Yritin karsia vain muutaman kuvan per bändi, mutta koska oli vaikea päättää osasta kuvia ja koska väleistä löytyy fiiliskuvia, niin postaus venyy taas aika pitkäksi. Tästä syystä jätin suuremmat löpinät pois. Saa kyllä kysyä ihan vapaasti!

Koska uusiks?

4 comments:

 1. ei jumpe toi eeässien galaksikitara! toivottavasti tuo sen mukanaan ensviikolle :D aaah niin kade vieläkin, 17 bändiä päivässä on jotain mistä en uskalla edes unelmoida...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hauska kitara! En kiinnittänyt edes huomiota :D Enkä kyllä Helsinginkään keikalla... hupsis.

   Delete
 2. Ei saakeli et oon kade tosta FIR:stä ;_;

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli oma ykkönen myös. Harmittaa, että piti lähteä kesken kaiken, mutta on sekin jo paljon paremmin kun ei mitään.

   Delete