9/01/2014

USA Pt. 6 - Los Angeles: First impressions, Echo Park and Hollywood Boulevard

Mulla on nyt vielä viimeinen viikko kesälomaa töistä täällä sateisten kelien keskellä, joten on hyvä haikailla takasin Jenkkeihin ja sinne lämpöiseen Kaliforniaan. Käytiin me tässä välissä toisellakin etelänmatkalla, meinaan ihan Tallinnassa asti! Koko reissun aikana ei satanut tippaakaan vettä ja oli tosi lämmin. Kai tuo naapurimme onkin kauempana etelässä kuin luulin. Olin meinaan varautunut paksuilla collegepaidoilla ja maihareilla. No ainakin sain talloa Shikarifanien varpaat tohjoksi syyssaappaillani. Enemmän taisi kyllä omat kärsiä sen kovan nahan vuoksi. Californiassa onneksi pärjäsi tennareilla ja ballerinoilla.
 Lähdettiin sunnuntaiaamuna tosi aikasin, olisikohan se ollut puoli viisi, kohti JFKtä, sillä meidän lento Los Angelesiin lähti jo seitsemältä aamulla. Julkkisbongaus alkoi jo heti lentokoneessa ja oikein NYCin päässä, sillä samalla koneella matkusti muuan Conan O'Brien. LAX:sta otettiin sitten lentokenttäbussi Union Stationille, jossa erittäin mukavan ensivaikutelman loihti tämä näkymä.
 Ei hirveästi kyllä näkynyt palmuja New Yorkin päässä.
 Otettiin Union Stationilta metro Vermont/Santa Monicaan, jossa aivan aseman vieressä sijaitsikin meidän erittäin hyväksi todettu hotelli.
 Meiän huoneessa oli parveke (jaettu tosin) josta näkyi aivan ihanalle sisäpihalle. Ihastelin noita valoja aina iltasin.
 Hotellilla ei kauan aikaamme tuhlattu, vaan lähdettiin tutkimaan kaupunkia busseilla.
 Otettiin suunnaksi Echo Park, sillä puistoilu nyt on täydellistä sunnuntaipuuhaa.
 Siellä meitä vastassa odotti ihana Lootusmeri! Vai pitäisikö sanoa lootusjärvi, sillä paikkaa sanottiin Echo Park Lake:ksi.
 Tosi nätisti ne tuo lampi kehysti kaupungin siluettia.
 Tuolla taisi olla myös joku fair menossa, sillä ties mitä kojuja oli joka nurkan takana.  Niitä ei näkynyt kun muina päivinä käveltiin alueen ohi. Meksikolaismiehet kärräsivät jätskikärryjään ja hyödynnettiin tuota harrastusta pariinkin kertaan. Oli tosi kuuma, joten kylmä jätski teki terää.
 Jäi harmittamaan, ettei vuokrattu tollasta polkuvenettä, olis varmaan vilvoittanut kivasti. Mutta kyllä ne jätskitkin homman hoisi.
 Sunnattiin myös heti ekana päivänä katsastamaan Hollywood Boulevard ja sen meininki.
  Käytiin syömässä Hard Rock Caféssa jonka jälkeen väsyneinä yritettiin vähän vilkuilla jalkojen alla viliseviä tähtiä.
 Paljon oli kuvitteellisia hahmoja.
 Löysin myös oman tähteni! (Ilme kertoo kuinka innoissani olin :D )
 Osa tähdistä oli tosi törkyisiä. En tosin tiiä oliko tällä tarkoituksensa, sopii ehkä jotenkin.
Sellainen oli meidän ensikatsaus länsirannikkoon.

Yritän, yritän kovasti saada jotain muuta sisältöä suollettua blogiin. En pääse ikinä näitä reissutekstejä läpi, jos vedän tällaista vauhtia, enkä ihmettele, jos joku kyllästyy jouluna katselemaan meikän viimekesän reissukuvia. Muutto ja koulu kuitenkin stressaa niin paljon, joten yritän jättää blogista stressaamisen kokonaan pois, ettei pää räjähdä. Reissuun ei myöskään olla kovin pian varmaan pääsemässä, joten on sitä ihan kiva edellistä käydä läpi myös siltä kantilta.

2 comments:

 1. Voi vitsi että on upeen näköstä! niin pakko päästä tonne joskus...
  Vetäskö muuten eeässät saman setin Tallinnassakin vai oliko jotain ylläreitä? olin keikalla ihan sun eessä about koko ajan heti alkupitin jälkeen, harmi etten päässyt kuitenkaan juttelemaan mitään. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuolla oli kyllä tosi ihanaa, tykkäsin länsirannikosta paljon enemmän kuin NYC:stä.

   Ja sama setti oli, välijambailut oli vähän erilaiset, mutta kyllä ne meitä tanssitti samalla lailla Tallinnassakin Sorry You're Not A Winnerin aikana ja lurauttivat Can You Feel The Love Tonightia Gandhin väliin.

   Ja aina mut tunnutaan tunnistavan keikoilla, hauskaa (: Tosi usein tulee joku juttelemaan tai sanomaan, että näki mut jossain keikalla. Ainakin musiikkityylistä päätellen tosi hyviä tyyppejä lueskelee siis mun juttuja (Y)

   Delete