10/08/2014

06OCT2014

Synkkiä asukuvia vuorossa hoi. Olkkarissa on kiva tausta, mutta kun se ainoa hyvä valo tulee tuolta ikkunasta verhon takaa. Voisin ottaa kuvia harmaata seinää vasten, kunhan saadaan kunnollinen jalkalamppu hankittua.
Partsilla saa hyviä kuvia, mutta siellä tila on vähän rajallinen ja ilmakaan ei oo se paras lyhyissä hameissa hyppimiseen. Tänään yritin kuvata koulussa tekemääni korsettia ja siihen kuuluvaa hametta. Ehkä noista sadastaviidestäkymmenestä kuvasta pari kelpaa portfolioon ja tännekin asti.
 Pitäis vissiin väsätä ihan oma blogi noita koulujuttuja varten. Se vaaditaan yhdelle kurssille ja en välttämättä halua tunkea ihan kaikkia progress -kuvia ja kokeiluja tänne oman arkiblogin puolelle. Muutenkin hukkuisivat tänne matkakuvien keskelle. Voi käyttää portfoliona sitten jatkossa, kun ovat kaikki yhdessä paikkaa. Ärsyttää vaan, että nyt periaatteessa se paperinen portfolio onkin ihan turha, koska oon kasannut ne sivut kuitenkin koneella.
 Asusta sen verran, että halusin pukea tuon Jenkeistä ostetun Fault In Our Stars -paidan hameen kanssa. Päähän iskostui kuva juuri tuosta hameesta, ja koska se on niin tiukka, että sitä pitää pitää niin ylhällä että peppu vilkkuu, niin avasin vetskaria pikkasen ja vedin paidan siihen päälle. Kiva muutenkin, että printtitopin printistä näkyy muuta kuin yläreuna.
 "Some infinities are bigger than other infinities"
 Näytin tosi väsyneeltä ja tylsistyneeltä näissä kuvissa, joten irvistelin vähän :D
 top, Hot Topic / skirt, eBay / cardigan, H&M

No comments:

Post a Comment