10/12/2014

Usa Pt. 10 - La: Santa Monica

Matka jatkuu (vieläkin...)
 Venice beachilta jatkettiin kävellen kohti Santa Monica beachia ja pieriä, sillä se oli huomattavasti nopeampi ja mukavampi vaihtoehto kuin bussilla suunnistaminen.
 Ei pidetty kiirettä eikä oikein otettu aikaakaan, joten en yhtään tiedä kauan tuossa meni, pari tuntia noin veikkaukselta.
 Pysähdyttiin välillä alas juomaan ja hengähtämään, koska kantamuksia oli kuitenkin jonkun verran.
Mutta siellä se kuuluista pier jo häämöttääkin. Hetken piti miettiä, että mistä oikein kiertämällä tuonne laiturille pääsisi, mutta löydettiin sinne ihan helposti.
 Route 66 ei kuulu mitenkään omalle to do -listalle, vaikka monia juttuja tien varrelta olisikin kiva nähdä. Oli kuitenkin aika siistiä nähdä tuo virallinen päättymiskyltti. Oli tuo jonkinlainen saavutus meillekin.
 Kello oli jotain kuusi tai seitsemän illalla, joten aurinko paistoi kauniisti matalalta.
 Paljon oli ihmisiä kuitenkin rannalla ihan yömyöhään astikin. Selvästi suositumpi alue verrattuna siihen, miten pieni pinta-ala (verrattuna veniceen siis).
 Kaikki varmaan tunnistavat paikan viimeistään näistä tivolikuvista?
 Suunnattiin kohti läheistä ostoskeskusta ruuan toivossa, ja päädyttiin tyylikkäästi mäkkäriin. Siellä sisävalotuksessa huomasikin sitten kuinka palaneita oltiin. Läträttiin rasvalla ja otettiin aikamme ruuan ja juomien kanssa, kunnes suunnattiin taas takaisin laiturille.
 Laiturilla oli peliarcade, jossa hakattiin muutamaa peliä. Salakuvasin Sampsaa mariotouhuissa!
 Pacific Park on siis tuon laiturin huvipuiston nimi, Se oli upeasti valaistu pimeän aikaan.
 Ei kokeiltu mitään laitteita, koska ne oli aika basic. Lippujen hinnatkaan ei olleet mitään turistiystävällisiä. Ja suomalaiset valittaa aina, kuinka Lintsi on kallis...
 Lopuksi ihasteltiin vielä upea upea auringonlasku loppuun saakka, olisin halunnut jäädä tuonne kuvailemaan koko yöksi.

No comments:

Post a Comment