11/27/2014

18NOV2014 + 27NOV2014

Tässä parit asukuvat kuluneelta kuulta. Tässä myös sovellutuksia kampauksista, sillä en nykyään jaksa nousta enää kellon soidessa ylös, joten on pakko keksiä kiireessä jotain, miten saa itsensä näyttämään ihmiseltä. Yleensä mun hiustenlaitto koostuu tupeeraamisesta ja hiusten vääntämisestä pois silmiltä jollain keinoin. Näinä päivinä tukka oli kivasti, mutta ei se tuuheus, pöyheys ja kivous oikein tallentunut filmin puolelle. Mutta tulipahan kuvattua, joten tässä nämä.

Eka asu on parin viikon takaa. Sain jostain inspiksen yhdistää tuon Jenkeistä pilkkahintaan haalimani tekonahkaliivin tuon ylipitkän tunikan kanssa. Tunikan kanssa sopii parhaiten kuvioidut ja kirjavat leggingsit, mutta ajattelin kerrankin pukea päälle vain mustavalkoiset pökät, vaikka onhan nuokin aika busy. Harmi, että keinonahka on niin hirveän hiostavaa, tykkään meinaan tuosta liivistä ihan simona. Eikä tosiaan rokottanut lompakkoa kuin muutaman dollarin verran.
 tunic, Cubus / leggings, H&M / vest, Forever 21 / Necklace, Gina Tricot

Toka asu on tältä päivältä. Käytiin eilen kurkkaamassa Parkway Drive Circuksessa, ja koska eilen hiuksen oli swipettu sivulle, niin toistin saman tänään, koska onhan se siis liian suuri vaiva joko kihartaa toinen puoli tukasta tai suoristaa tuo toinen, jo yöllä vähän auennut puoli. Viidessä minuutissa aamulla keksin vain solmia huivin päähän ja vähän tupeerata ja heittää lakat takkukasaan.
top, Hot Topic / Cardigan, H&M / jeans, Only / necklace, Gina Tricot

Tällä kertaa en sen kummempia tarinoi. Ostettiin tänään joulukuusi, sillä ens viikolla alkaa joulukuu ja saan avata mun Transformers -kalenterin! En sisnänsä odota joulua, mutta joululomaa kylläkin, oujee! Nyt meen vielä hetkeks jatkaa Unchartedia (oon ihan lopussa) ja sit meen nukkumaan, jotta ehkä jaksan taas huomenna herätä suht ajoissa kouluun.

Kertokaa vaikka tykkäättekö kampauksista?

4 comments:

 1. Ehottomasti tykkään! Ja asutkii on ihania! :)

  ReplyDelete
 2. Asukokonaisuudet on kivoja, mutta pitäisiköhän sun jättää noiden shokkivärien käyttäminen vähän 'taidokkaammille'' ihmisille, kun siistin lopputuloksen sijaan sulla tuntuu olevan päässä vähintään sitä 10 eri väriä ja sävyä epäonnistuneiden värjäyksien jäljiltä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos (: Ite tykkään, oli hiukset kuinka epätasaset vaan. Mielelläni tietty esim. kihartaisin ne joka päivä, jolloin se epätasasuus ei näyttäs niin oksennetulta. Mutta kuka on sitäpaitsi sanonut, ettei shokkivärejä saa käyttää kuin "ammattilaiset"? Mun oma väri sattuu olemaan niin tumma, ettei sitä saa edes neljällä vaalennuksella tasaiseksi. Mieluummin kuitenkin värjäilen kotona, kuin maksan satasia kampaajasta. Aina voin vetää nää tummaksi, jos alkaa kyllästyttää.

   Delete