11/02/2014

Halloween '14

En tykkää pukeutua. Naamiaisasuihin siis. Tai no onhan se kiva oikeasti tälläytyä luvan kanssa, mutta kun en koskaan keksi mitään. Enkä tykkää halloween-aiheisista asuista. Ja sit kun menee tälle kauhua ympäröivälle 'suositut halloweenasut' -alueelle, niin tunnen itseni joko persoonattomaksi tai sitten vain totean, etten osaa meikata itseäni mitenkään kummoisesti.
Poikaystävän kaveri piti halloween pippalot uudessa kämpässään, jonne juuri muutti tyttöystävänsä kanssa, ja meidät myöskin kutsuttiin. Sampsa keksi heti meille asut, itsensä se ajatteli loihtia zombiksi, mutta lyhyen varoitusajan ja rekvisiitan puutteen takia se kuopattiin. Mulle ehdotti heti silmämuna/kuollutyksisarvinen -mekkoani, ja olin kyllä samaa mieltä asiasta. Edessä oli vaan ongelma, että miten yhdistän sen naamiaisasuksi. No selailin pinterestiä jonkin aikaa ja inspiroiduin sitten meikkaamaan itseni nukeksi. Ei ihan toteutunut niin kuin piti, mutta ihan kivan asun sain mielestäni aikaiseksi.
Pyhäinpäivä alkoi mulla hiusten värjäämisellä, koska totesin, ettei nukella voi olla juurikasvua. Olisi pitänyt tajuta lopettaa siinä vaiheessa, kun vaalennusaineessa ei ollut pulveria, vaan se oli voidepohjainen. Hiuksista tuli siis tuhkanvaaleenruskeet, eikä blondit. No ajattelin, että kerta on tumma shokkiväri kyseessä niin kokeillaan silti. Noh, pinkki tarttui tosi hyvin, juuresta se on tosin aika kirkuvan punainen/oranssi, mutta ei se haittaa, helposti korjattavissa. Tuosta "tumman liilasta" puolesta sen sijaan en haluis hirveästi sanoa mitään. Ei tarttunut juuriin, ja eipä tarttunut se punaisen osuus ollenkaan. Ihan sininen on tuo toinen puoli. Ja mikä parasta, sieltä paistaa vihreetä tuhkaa lävitse. Niin ja vaalennetut latvat on nyt sitten keskiruskeat. Öhöm. Noh tänään kaupasta nappasin ruskeeta hiusväriä, ja ehkä jos huomenna jaksan korjata, niin on vähän inhimillisemmän näköinen pää tiedossa.

No comments:

Post a Comment