12/02/2014

USA Pt. 11 - LA: Pasadena

Nyt taas pitkästä aikaa reissupostauksia. Oon kiertänyt kuvakansiot kaukaa, koska jotenkin oon ajatellut, että kuvia on ihan hirveet määrät. Nyt otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni, ja totesin että ei tässä seuraavassa satsissa ollut paljon yhtään kuvia, joten nopeasti sain käytyä läpi.

Edellisen tekstin oon kirjoittanut rantapäivästä. Seuraavana päivänä suunnattiin vähän kaupunkisempiin maisemiin ja Big Bang Theory -fanina halusin käydä katsastamassa Pasadenan, vaikkei sarjaa kyllä olekaan siellä kuvattu. Pasadenasta löytyy kuitenkin yksi losin parhaimpia sarjakuvakauppoja (paras jossa me käytiin) ja pitihän tuo legendaarinen Cheesecake Factory testata. Kiva rauhallinen päivä, shoppailua ja hengailua ilman kiirettä minnekään.
 Otettiin tuollainen overground -juna, Union Stationilta, sillä se oli suorin ja helpois reitti perille.
 Pasadena on hirveän kaunis paikka, asuisin varmaan tuolla, jos Losiin muuttaisin.
 Käytiin ihan ensiksi tosiaan katsastamassa Comics Factory, joka on TBBT:n näyttölijöiden mukaan THE sarjakuvakauppa, jossa kannattaa käydä. Kyseessä ei siis ole sama kauppa, joka näkyy sarjassa, vaan muuten vain paljon mainosta sarjan myötä saanut putiikki. Ja ihan oli maineensa veroinen! Saatiin metuolla varmaan yli tunti kulutettua. Sampsa sai vielä jotain alennusta, koska osti niin paljon kaikkea :D
 Allekirjoittaneen loma-asu kyseisenä päivänä.
 Suunnattiin seuraavaksi Cheesecake Factoryyn syömään. Tämä(kään) ei ollut sama tai edes samanlainen, joka näkyy sarjassa. Ruokalista oli kuitenkin lupaava ja kyllähän piti päästä maistamaan muutamaa kuuluisista juustokakuista. Ihan ansaittua mainosta saanut tämäkin paikka.
 Vähän samantyyppiset ruuat kuin Hard Rockeissa. Syötiin kummatkin pihvit ranskalaisilla. Alkupalaksi tilattiin oikein herkkua pretzel -kanaa. Ne oli siis vain pretzelinmuruilla kuorrutettua kanaa tikussa, tosi yksinkertaista mutta niiiiiin hyvää.
 Jälkkäriksi sitten tämmönen monsteri.
 Sinne se upposi. Ai että miten hyväää. Slurps.
 Seuraavaksi sitten vähän shoppailtiin. Suurin osa tämän tytön shoppailuista keskitty Forever 21:iin, sillä siellä oli jotkut ihan älyttömät alennukset, joista en edes kyllä tiennyt, ennen kuin olin maksanut ostokseni. 
 VANS -kaupassa kuolailtiin vähän popoja. Oi mä niin haluun tällaset mun pojalle sitten joskus! Tai miksei tytöllekin. Mutta poikia mä haluan :D
 Lopuksi kierreltiin vielä itse kaupunkia.
 Pasadenassa ei loppujen lopuksi mitenkään hirveän paljon tähtävää tai tehtävää ollut, joten lähdettiin takaisin päin. Päätettiin kuitenkin shoppailutunnelmissa käydä kääntymässä Glendalessa, jossa sijaitsee Galleria -ostoskeskus. Vaihtobussi pysähtyi keskelle ei mitään jollekin tämmöiselle ihan perinteiselle kotikadulle, jossa ihastelin asumuksia ja niiden pihoja. Kadun nimi taisi olla Linda Rosa avenue.
Tässä vielä pikainen otos Glendale Galleriasta. Käytiin tuolla vielä ihan vikana päivänä ostamassa Sampsalle reppu ja syömässä Panda Expressissä, josta sai ehkä maailman parasta ruokaa. 

Kyllä mä vielä joskus nämä tekstit loppuun asti pääsen. Voiton puolella ollaan jo.

2 comments: