1/08/2015

08JAN2015

Tulipas se tukka päivitettyä! Tällä kertaa tuli kunnolla tarpeeseen. Paljon elollisemman näköinen ja on kivempi laittaakin sitä, kun värit on näin kirkkaat ja kontrasti suuri! Vielä kun jaksais ylläpitää tätä (:  Pitäs kans vissiin leikellä vähäsen. Innostuin kuitenkin uudesta tukasta niin, että sai pukeutuminenkin inspiraatiota. Valkkasin asun jopa edellisenä päivänä. Tosin valkkasin tän jo tiistaina, ja enhän mä ehtinyt mitään hametta eilen aamulla päälle vetää, kun tuli kiire kouluun taas näin loman jälkeen. Mutta tänään oli taas reippaampi aamu, niin pääsi hamosetkin talviunilta käyttöön. Neljät sukkikset päällekäin pärjää paremmin kuin housujen kanssa, kunhan ne vaan jaksaa kerrostaa. Vähän tätä inspiraatiota latisti taas tuo ulkona vellova ilma, joka tietysti lyttäs kampauksen kotimatkalla. Parvekkeella oli kuitenkin mukavan lämmin ja ukkokin oli kotona assistentteilemassa, joten tässä (huomatattavasti edellisiä pirteämmät) asukuvat tältä päivältä.
peplum top + cardigan, Gina Tricot / skirt, H&M / tights, Lindex / belt, secondhand

Vielä olis uudelleen opeteltavana asusteiden käyttö, mutta kyllä me tää mun inspiraatio saadaan tästä palautumaan. Pikkuhiljaa.

8 comments:

 1. Paras väriyhdistelmä! :D Värjäsin kans ite just osan tukasta mustaks, miten pidät sen haalistumattomana? Mulla oli siis blondattu blondi alta kuten sullakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heheh, kieltämättä tykkään itekin kovasti (: ja toi on itseasiassa tosi tumman ruskea, koska musta tuppaa mun päässä taittumaan siniseen. Ja ei oo muita suunnitelmia kuin uudelleenvärjäys, jos tää lähtee tästä haalistumaan, toisaalta voisin metsästää myös jonkun kivan hiusnaamion.

   Delete
 2. todella kivat hiukset ja asu :3

  ReplyDelete
 3. en tiiä oonko kuunnellu liikaa new years daytä, kun aina ku nään jollain ''puolipääks'' värjätyt hiukst, mulle tulee mieleen ash costello :D anyway, ihana tukka, sopii sulle tosi hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! (: Oon aina yhtä hämmentynyt kun nään tuoreita kuvia New Years Daysta, sillä sillon kun mä kuuntelin bändiä niin se muistutti lähinnä paramorea. Laulajan hiukset kieltämättä shokeeras, kun ne oli ekaa kertaa samanlaiset kuin itsellä, mutta on sen bändin tyyli kyllä jokaisessa merkityksessä muuttunut tosi paljon!

   Delete
 4. Lämpöisethän neljät päällekkäiset sukkahousut varmasti on, mutta eikö ne jo purista kamalasti. Muistan itse joskus aikoinaan yrittäneeni pukea monet sukkahousut päällekkäin, mutta hylkäsin ajatuksen, koska puristi liikaa. Tietysti jos voisi ostaa reilusti liian isoja sukkahousuja, niin puristaisi varmasti vähemmän. Itsellä kuitenkin pituuden takia on jo muutenkin vaikeaa löytää riittävän isoja sukkahousuja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei purista (: aina multa kysytään samaa mutta en sit tiiä oonko tottunut niin hyvin vai vaikuttaako se eripituisuus ja -paksuus niin paljon. Ohuet 40den kuitenkin tulee niin paljon ylemmäs mulla kuin ne paksut puuvillaiset, jolloin se vyötärönkohta ei ainakaan purista, koska eivät ole päällekäin.

   Delete