1/18/2015

Captain Toad

Kun ostin Nintendo WiiU:n lähes vuosi sitten hetken mielijohteesta, melkein kaduin sitä, sillä vaikka nostalgiapelejä ei voikaan pelata oikein muilla nykyajan konsoleilla, niin ei se huippugrafiikkaisen ja modernin Super Marion pelaaminen olekaan yhtään sama asia kuin sen kasibittisen NESin hakkaaminen. Tästä syystä se Nintendon pelaaminen jäi moneksi kuukaudeksi. 

Joululahjaksi sain kuitenkin Super Mario 3D Worldin, jota olikin yllättävän hauska pelata kahdestaan, kolmisteen ja jopa nelisteen. Kokeiltiin myös samalla frendin uutta Super Smash Bros.ia, ja kunhan opin käyttämään eri liikkeitä, jäin tulisesti koukkuun tuohon kyseiseen peliin.


Oon siis mukavasti päässyt nyt WiiU:n makuun moderneillakin versioilla klassikkopeleistä. Mutta kyllä Nintendo uuttakin tuottaa! Tämä Captain Toad -puzzlepeli löytyi 3D:stä minipelinä, ja kun kuulin/muistin että siitä on tulossa ihan kokonainen peli, totesin vain että pakko saada. Nyt kun sain tietää, että tätä saa meiltä töistä halvemmalla kuin mistään muualta, piti hankkia se ennen kuin ne loppuvat. 

Tässä täysversiossa ei onneksi ole mitään typeriä aikalimittejä, toisin kuin siinä lyhytversiossa. Myöskin kivoja extragoaleja löytyy, jotka saa siis meikäläisen pelaamaan osan kentistä uudelleen. Toadin söpöt äännähdykset ei myöskään haittaa. 

Puzzlepelit on mun Guilty Pleasure, mutta since Portalin, en oo löytänyt mitään yhtälailla mukaansatempaavaa. Tätä nyt ei voi ihan verrata siihen, mutta kyllä mä tästä silti nautin. Miinuksena se, että tää on vaan yksinpeli, mutta kyllä niitä moninpelejä löytyy, kunhan vaan löydän rahat niihin ja lisäohjaimiin. Seuraavana listalla on siis ainakin Super Smas Bros., Yoshi's Wolly World, Mariokart 8 ja Mario Party 10.

Mutta modernit Nintendopelit, hot or not?

No comments:

Post a Comment