1/03/2015

Joululahjat vuosimallia 2014

Vuosi on jo ehtinyt vaihtua ja joululevot jätetty taakse, mutta meikäläinen tapansa mukaan päivittelee lahjoistaan myöhässä. Oon jotenkin vieraantunut tästä tietokoneella istumisesta ja suorastaan kaihdan sitä, mikä ei ehkä itsessään ole huono juttu. On vaan vaikea saada mitään sellaista aikaiseksi, mistä oon ennen nauttinut tosi paljon. Bloggaaminen on harventunut ihan hirveästi ja kuviakin napsin saati muokkaan vielä harvemmin. Sen sijaan sohvalla löhöily ja konsolipelien hakkaaminen on lisääntynyt senkin edestä. Tykkään kuitenkin kaikista tasa-arvoisesti, ja vaikken varsinaisesti tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia, niin haluan kuitenkin alkaa panostaa taas itseeni ja asioihin, joista nautin monipuolisesti. Kaikesta laiskottelusta huolimatta oon vissiin ollut tosi kiltti viime vuonna, sillä sain ihan hirmuisesti kaikkia kivoja lahjoja. Tässä nyt siis siirryn vielä viime vuoden puolelle lahjakatsauksen muodossa.
 Eräs kaveri teki mulle tällaisen ihanuuden iha itte! Alko hävettää oma lahja, joka oli lahjakortti nintendostoreen, mutta toivottavasti sille nyt ees tulee käyttöä.
 Joululahjaksi pyysin/toivoin lähinnä leffoja, pelejä ja kirjoja, sillä tällä hetkellä niihin ei oo itellä varaa, ja kaikkea muuta tarpeellista löytyy jo, paitsi astioita, jotka ostan mieluummin itse. Sainkin ihan kiitettävän määrän tätä "turhaa" krääsää. Mario on jo melkein kahlattu loppuun, tosi hauska pelata kaveriporukalla! Big Bangin seiskakautta en oo nähnyt, koska en katso telkkaria ja jouduin siksi odottaa, että se julkaistaan DVD:lle. Vinkkasin äitille sen olevan tarjouksessa tuossa joulukuun alussa CDON:issa ja kappas vain kun se löytyi yhdestä paketista :3 Uusin transformers täydensi kokoelman ja ah, se on niin hyvä! Mun mielestä tosin ne kaikki on. Borderlands 2:n kanssa kävi niin, että ostettiin Maran kanssa ne ristiin. Multa löytyy toi jo koneelle, mutta yllämainitusta syystä sitä ei oo hirveesti tullut pelailtua, jotenkin vaan tykkään siitä sohvasta enemmän. Disneyleffakokoelmasta oon haaveillut aina, ja sattui töissä ollessa naamaan tollainen seitsemän elokuvan keräilyboksi, josta vinkkasin ohimennen Sampsalle, joka oli taitavasti pistänyt sen korvan taakse. Paketista löytyy Aristokatit, Tuhkimo, Viidakkokirja, Kaunotar ja Kulkuri, Pinokkio, Lumikki ja Robin Hood. Ennestään kotoota löytyi jo Viidakkokirja, mutta lahjoitin sen äitille. On mulla myös Leijonakuningas ja Kaunotar ja Kulkuri. Vielä haluaisin ainakin Bambin, Liisa Ihmemaassa ja Peter Panin, mutta tästä on hyvä alottaa (:
 Jouluun kuuluu tottakai herkut. Oon ite todennut aina, että jos sitä suklaata tai kahvia pitää joka vuosi ostaa, niin ostais edes niitä lemppareita. Silti joka vuos tulee aina perus fazer -konvehteja ja viime vuonna sain jotain pahaa teetä :( Tänä vuonna sain kuitenkin vaan enkelisuklaata, lemppariteetä ja kahvia. Pariin pakettiin oli solmittu piparminttutangot ja Sampsan kanssa saatiin tuollainen Rocky Road. Hieman kuolasin Sampsan Fazermintien perään, mutta sain mä itselleni pari haalittua.
 Yhteisiä lahjoja oli myös matkakaiutin ja kysymyspeli. Kaiutinta en oo vielä testannut, mutta pelailtiin tapamme mukaan jouluna koko perheen kesken tota Qubea. Aika vaikea, mutta kyllä se ainakin aluksi päihitti perus Trivial Pursuitin, johon siirryttiin vasta joulupäivänä.
 Sain myös ihan vain rahaa ja lahjakortteja. Serkuilta sain itsetehdyn "lahjakortin" Audibleen, josta valkkasin itselleni Darkest Minds -trilogia kolmannen osan. Vielä kun saisi tuon tokan osan luettua. Hennesille sain 5:n euron lahjakortin, jolla voisin ostaa itselleni vaikka ehjät sukkahousut, kaikki paksut  on jo niin rikki, että jalat tursuu niistä ulos niin että sattuu. Mutta pihi ku pihi, aina löytyy rahalle muuta käyttöä :D Kodin ykköseen sain 50(!!) euron lahjakortin. Mietin tässä, että ostanko tuolla meille syvät lautaset vai käytänkö sen peliin :D XBOX -liven lahjakortista käytin jo vitosen pitkään himoitsemaani Assassin's Creed Liberationiin, jota varten tuota alunperin pyysinkin. Hinta oli kuitenkin pudonnut 20€:sta 5€:n, joten vielä jäi käytettävää. Voisin käyttää sen vaikka liveaikaan.
 Sampsan äidiltä sain suomalaista käsityötä olevan täysin huovutetun laukun ja sinisen kastehelmen. Sopii hyvin meille tuo tuikku (:

 Maralta sain uuden valkoisen luomivärin, vanha loppuukin jo kohta (: MYöskin luomiväripaletti tulee tarpeeseen, koska äiti heitti mun vanhan lattialle, ja se on ihan murusina, vaikka oon yrittänyt korjailla sitä alkoholilla sun muulla. Pöllyää vaan ja aina on sormet ja vaatteet ja koko kämppä ihan pulverissa kun haluun tälläytyä :(
 Töistä saatiin tänä vuonna tosi kivat muumimukit ja -kulhot! Meillä noita on siis nyt kahet, koska ollaan samassa työpaikassa...
 Sisko leipoi meille piparkakkutalon, johon en oo vieläkään uskaltanut kajota, se on niin hieno! Mutta se tuoksu, mmmmm.
Viimeisenä sitten kaikista odottamattomin lahja, selfiestick! Näitä sai vissiin aika moni tänä jouluna, en tiedä mistä äiti oli ton keksinyt, mutta voi kun olis ollut tollainen reissussa kesällä, yhteiskuvien ottaminen olis helpottunut huomattavasti.

Sellaiset lahjat tänä vuonna! Ainiin, sian myös perinteiset villasukat. Mitäs muut on saanut?

No comments:

Post a Comment