1/27/2015

Shopmania

En tiedä, mainitsinko tästä blogissa, mutta aloitin elokuussa siivouspäivän kampanjan avulla "Ei uusia vaatteita koko vuonna" -haasteen. Pitkään en ostanut itselleni yhtään mitään uutta edes vaatteiden lisäksi, vaikka ehkä pitäisi. Sukkahousut vetelee viimeisiään ja syysbootsit sanoi itsensä irti lopullisesti.

Nyt joulun jälkeen kuitenkin päätin hemmotella itseäni, ja kyllä repsahdin myös vaatteisiin, mutta en katso tätä mitenkään vakavana. Tästä on hyvä jatkaa sitten elokuuhun asti. Tai vaikka pidenpäänkin. Sillä en nyt taas kyllä tarvitse yhtään mitään. Näitäkin ilman olisin voinut elää, mutta niin paljon on ihmiset mun ympärillä saaneet/ostaneet kaikkea kivaa että päätin saavani itsekin hemmotella itseäni välillä, sillä olen elänyt hyvinkin köyhänä tässä tämän puoli vuotta sen vuoksi, että kaikki raha on mennyt asumiseen. Nyt alkaa talous vakaantua ja uskaltaa vähän irrotella.

Halusin jakaa blogiinkin vähän ennakkoon asioita, jotka tulevat lähipäivinä ilahduttamaan tätä tyttöä. Yhtään paketeista en siis ole vielä saanut, mutta voisin vetää Scott Pilgrimit ja istua oven eteen odottamaan.

Ensimmäisenä vaikka tämä UK Custom Plugs -tilaus. En oo pitkään aikaan ostanut uusia plugeja, koska mulla on niitä tosi paljon ja en koskaan ehdi/muista vaihtaa niitä asun mukaan, jolloin erilaisista ei ole paljon hyötyä. Nyt kuitenkin päätin taas opetella, koska pitää muutenkin saada tätä pukeutumisinspiraatiota ylläpidettyä. Oonkin tässä joka päivä tilauksen tehtyä muistanut vaihtaa asuun sopivat plugit ja jopa normaalitkin korvakorut.
Nämä ihanat kiviset uutuudet herätti ensin mun huomion. Eksyin tosin sivuille ihan muiden plugien perässä, mutta ne jätin loppupeleissä tilaamatta. Rakastan mun valkosia plugeja, tässä hieman vaihtelua pienellä twistillä niihin.
Tilasin myös ihan tavalliset mustat plugit, sillä trust me, on päiviä jolloin niitä kaipaa ja multa ei löydy kuin kuvioituja. Eikä ollut hinnalla pilattu. Tosin Crazy Factorysta saisi varmaan vielä halvemmalla, mutta en luota siihen sivustoon.
Näitä kukkaplugeja oon himoinnut niin kauan kuin oon tiennyt kaupasta, kuten kaikkia seuraaviakin. Aina kun oon meinannut tehdä tilauksen, nää on löytynyt ostoskorista. Aivan ihanat. Mietin vaan, että minkä kanssa nää sopii, mutta tosi paljon värejähän näissä on, joten varmasti keksin jotain.
Eriparipääskyt on jäänyt aiemmin ostamatta, koska mulla on jo parit pääskyset. Oon kuitenkin tällainen etiparifetissinen outo, niin miksipä ei heitetä näitäkin mukaan jo valmiiksi isoon tilaukseen. Ne on vaan niin hienot.
Näitä mietin aina tuon värimaailman takia. Käytän varmaan eniten sinisävyisiä plugeja joten piti kaksi kertaa miettiä, että tarvitsenko vielä yhdet. Kuitenkin tämmöiset rosoisemmat pääkallot sopii mun tyyliin kuin nakutettu, niin päätin antaa mahdollisuuden, sillä nämäkin oli suht edulliset. Vararikkoon menen varmaan korvakorujen takia, mutta näistä on kyllä iloa ainakin seuraavan vuoden ajaksi.

Seuraavaksi 24 Hundredin tilaus:
Kun Amity tiedotti näistä limited edition leggingseistä, itkin melkein verta niiden hinnan takia. Jätin siis toistaiseksi ostamatta. Kuten jätin limited edition EPnkin, sillä postituskulujen vuoksi halusin tilata kerralla enemmän, ja en saanut ostaa vaatteita. Nyt kuitenkin housuja oli vielä muutamat jäljellä, joten päätin tilata ne, ettei mahdollisuus mene sivu suun, sillä mulla ei ole oikein mitään Amity merchiä ja asun leggingseissä ja multa puuttuu vielä galaxiaiheiset. Joo seliseli, mutta ainakin yritin keksiä syitä :D
Heitin mukaan myös tämän EPn, sillä nyt tilauksessa oli myös muuta sisältöä.
Samaan syssyyn vielä pari paitaa. Oon kaivannut mun vaatekaappiin harmaata bändipaitaa jo pidempään, ja mietin tän ostamista jo sillon loka-marraskuussa, kun meinasin tuon levyn tilata. Niitä oli vielä jäljellä, joten nyt on harmaapaitakiintiö täytetty, kunhan tuo tilaus saapuu perille. Tooth&Nail -kuosisen crew neckin olisin ottanut mieluummin, mutta kyllä se käy myös hihattomassa. Mun ainoa Amitymerch on hihaton paita, mutta se on liian lyhyt mun makuun joten käytän sitä yöpaitana. Tämä on nyt kokoa isompi ja jos malli on huono, lahjoitan sen Sampsalle.

Viimeisenä tilasin tänään vielä itselleni Membersistä uudet Jeffrey Campbellit. Kokona löytyi vain 40, mutta muut mun Campbellit on 41 ja ehkä hieman liian isot, ainakin ne peruskorkkarit, joiden takia niiden käyttö on jäänyt vähälle, vaikka ostinkin geelipohjalliset niihin. Googlasin vielä muista nettikaupoista nämä, ja kyllä suositeltiin ottamaan kokoa pienempi. Nämä on nyt siis kahta kokoa pienemmät kuin mun kengät normaalisti, mutta aina voin palauttaa, jos ovat ihan liian pienet. Ja tiedän kyllä pari, joka mielellään ostaa nämä itselleen, jos eivät mulle sovi.

Näiden lisäksi tilattiin satasella (kröhöm) meille leffoja ja sarjoja CDONsta. Marraskuussa tilattu Shikarin Mindsweep Deluxe saapui vihdoin perjantaina!
Siellä se valtaa pelihyllyä olkkarissa kauneudellaan.

Tänään pidin omavaltaisen vapaapäivän koulusta, sillä mulla on hommat niin hyvällä mallilla, etten pääse etenemään ennen huomista, kun käydään ostamassa  asiakkaan kankaat. Sitten it's straight to business! Saa nähdä ehdinkö joskus koneelle asti päivittämään.
No comments:

Post a Comment