1/17/2015

The Darkest Minds

Katoamistemppu vol. 3828374. Tällä kertaa syynä koulu ja työt, jokapäivä koulusta suoraan töihin, ja koulusta ei tässä jaksossa noin vain livistetä, sillä työn alla on päättötyö ja itselleni otin hommaksi niin vaatimattoman projektin kuin hääpuvun. No onpahan ainakin inspiraatiota tehdä työ kunnialla loppuun!

Kahden aika pakollisen menon vuoksi myös oma aika jäänyt tosi vähiin. Illalla vihdoin kotiin päästyä saatan katsoa yhden jakson jotain typerää saippuaa (Drop Dead Diva) ja aamupalan yhteydessä saan ehkä 30 sivua luettua jotain typerää sarjakuvaa (W.i.t.c.h.). Kuitenkin oon yrittänyt ylläpitää lukuharrastustani  vähän sivistyyneemminkin yllä, ja sitä tuleekin tehtyä aina bussissa, ja siellähän saan viettää myöskin lähes tunnin joka päivä.

Halusin siispä nopeasti vinkata tänne uusimmasta reilogiasta, johon oon hurahtanut, nimittäin The Darkest Minds.


Viimevuoden puolella sain jo ensimmäisen osan luettua, mutta se ei vielä hetkauttanut mielenkiinnollaan. Tarinan idea on hyvä, ja hieman erilainen mitä muissa nuorten post-apokalyptisissa romaaneissa. Mutta siihen idean pohjustamiseen meni koko 500 -sivuinen ensimmäinen osa. Toisessa osassa kuitenkin tarina tempaisi mut mukaansa. Täynnä jännitystä ja odottamattomia juonenkäänteitä viimeiseen sivuun asti. Toisen osan perusteella voisin jo suositella koko sarjaa kaikille, jotka on tykännyt Nälkäpeleistä, Outolinnusta tai Maze Runnerista. Tällä hetkellä kuuntelen kolmatta osaa äänikirjana, jonka sain serkultani joululahjaksi. Haluaisin kieltämättä lukea sen ihan itse mieluummin, mutta ainakin äänikirjana lukija on niin hyvä eläytymään, että pääsen kyllä yhtä hyvin tarinaan mukaan näinkin.

Onko kukaan muu lukenut kyseistä sarjaa? Ja mitä mieltä olette äänikirjoista?

No comments:

Post a Comment