2/06/2015

Jeffrey Campbell Stud Hi

Just a heads up! 

Elän ja olen elämäni kunnossa, mutta oon tehnyt pienen päätöksen blogin suhteen. Huomaan, että vierastan tietokonettani, josta syystä kaikki viimeaikaiset blogitekstit on kasattu kännykällä. Vierastan myös kameraani, josta syystä edelleen vähäinen kotona vietetty aika menee usein sohvalla hyvän sarjan tai elokuvan kanssa tai sängyllä kirjan kanssa ja kuvamateriaalia ei tule. Näistä syistä en halua ottaa yhtään ylimääräistä stressiä, sillä oon onnistunut kitkemään niitä ylimääräisiä tekijöitä kiitettävästi ulos, ja haluan nyt nauttia ihan vaan elämisestä. Tästä syystä kunnollisia blogitekstejä ei tulla näkemään säännöllisemmin ainakaan ennen kesää. Jatkan kyllä varmaan puhelimen kautta päivittelyä, mutta tekstien laatu on sen vuoksi jatkossa paljon huonompi. 

Tässä kuitenkin tän kertainen asia, joka jostain syystä mun päässä vaati vähän pohjustamista. Tilasin siis uudet kengät Membersistä, ja stressasin hieman niiden kokoa, sillä 40 on kaksi kokoa pienempi kuin mitä käytän esimerkiksi VANSeissa. Sain saapumisilmoituksen jo viime perjantaina, mutta ehdin hakea ne vasta tiistaina, mutta sovitin ne heti, kun olin saanut ne kiikutettua kotiin. Ja ne on sopivat! Ja niin ihanat.
 Oon jo alitajuntaisesti kasannut asukokonaisuuksia päälleni ja ajatellut kuinka hyvin nää kengät sopii niihin. Mutta jätän näiden käytön kyllä keväämmälle, vaikka kieltämättä nää menis tosi kivasti uuden Amitypaidan ja Amityleggingsien kanssa. Vaikka onkin aitoa nahkaa niin en usko että loskassa tarpominen tekee silti hyvää.

Kaappiin iloisesti odottamaan kevättä muiden tossujen kanssa.

No comments:

Post a Comment