4/08/2015

08April2015

Nyt kun tää meikäläisen elämä on aikalailla liikkeellä olemista taas kahden työn takia, niin päätin hyväksikäyttää sitä ja päivittää blogia kuvilla, jotka olen ottanut puhelimella. Laatu ei ehkä oo niin hyvä kuin kameralla, mutta tuleepahan tuotettua todennäköisemmin sisältöä. Kaipaan bloggausta niin paljon. On niin ihana selailla vanhoja juttuja ja katella että mitä on tehnyt milloinkin ja mitä päässä on liikkunut. Näin saan ainakin ylläpidettyä sivuani siihen asti, kunnes aikaa taas riittää muuhunkin kuin töissä käymiseen ja siivoamiseen. Päivätyön takia tulee myös pukeuduttuakin siististi joka päivä, ja monta kertaa havahdun siihen, että mietin mitä mulla oli silloin yksi päivä päällä, kun se oli niin kiva asu. Tässä on nyt tämänpäivän "olipas kiva lookki" kännykän kätköstä.
Oon elänyt tommonen "sinnepäin" -nuttura päässä viimeviikot. Hiukset pysyy näillä keleillä paremmin kuosissa, näyttää vähän persoonallisemmalta kuin tavallinen ponnari ja päänahka ei kärsi yhtä paljon kuin painavalla tiukalla ponnarilla. Eikä tuon laitossa kestä kuin muutama sekunti. Oon myöskin yrittänyt pukeutua vähän asiallisemmin tuon työharjoittelun takia, joten heitän aina vähintään sen bleiserin päälle, kun kaikki kauluspaidat on koluttu läpi. Tämmöinen kokonaisuus siis tällä kertaa.

Ensi viikolla alkaa palkkatyöstä loma, ja tänään kävinkin vähän tuhlaamassa eilen tullutta palkkaani ensi viikon viihteeseen. Ostin sille XBOX Onelle sen Evolven, joten sitä tulee varmasti reenailtua aika paljon. Nyt pitää jaksaa vielä aikaisin pehkuihin, sillä yksi pitkä työpäivä luvassa ennen lomia!

No comments:

Post a Comment