4/20/2015

I work better under pressure

Viikonloppu ja sitä myötä myös loma takana. Perjantaista sunnuntaihin lomailtiin Tampereella ja tuli kunnolla niin levättyä kuin nautittua hyvästä seurasta. Nyt vielä muutamaksi viikoksi paluu arkeen, ja aika reippaalla startilla kerrankin!
Perjantaina käytiin yhden oppilasryhmän kanssa Eurokankaassa ja päätin käydä haalimassa tänään itselleni mm. valmistujaismekkokankaita. Menin kauppaan lähes valmiiden suunnitelmien kanssa, mutta kuinka ollakaan ne väkisinkin muuttuivat materiaalien puitteissa. 
Kelasin tossa suunnitellessa ja kaavoja piirtäessä, että tarviin työpöydän. Onhan mulla toi tietokonepöytä, johon kyllä mahtuu molemmat ompelukoneet, mutta muuta tilaa siihen ei sitten jääkään. Noh onneksi tuo mun valmistujaismekko on suht pieni projekti, että hyvin mahtui (ainakin toistaisesti) sängylle.
Jotain tän tyyppistä ajattelin. Tosta raitakankaasta vaan ei voi oikein leikata täyskelloa, koska ne raidat menis sivusta vinoon, joten piti vähän soveltaa ja rakentaa helma suorakaiteen muotoisista paloista. Eteenpäin en voi enää jatkaa, koska silitysrauta ja kaavapaperi on vielä äitillä. Mutta aika hyvään vauhtiin pääsin (:


No comments:

Post a Comment