5/12/2015

12MAY2015

Pitkästä aikaa sain inspiraation lähteä ulos kuvaamaan asukuvia! Tosin inspiraatio iski iltavuorossa töissä, ja kun kotiin päästyäni juoksin kameran kanssa takaisin ulos, ei siellä ollutkaan enää niin valoisaa kuin muutamaa minuuttia aiemmin. Kyllä nää nyt sentään edustavammat kuvat on kuin kännykällä. Kesä tulee ja sitä myöten koulun päätös häämöttää, ja odotan kaikista eniten sitä, että saan vapaa-aikaa ja pääsen pitkästä aikaa oikealle lomalle. Odottaessa myös inspiraatio kasvaa kun tajuaa, että kohta sitä on aikaa toteuttaakin ideoitaan! 
 En tiedä vaihdoinko kesäkengät ja kevättakin liian aikaseen, sillä tässä on muutama viikko podettu ties minkälaisista oireista, on ollut kurkunpään tulehdusta ja kilpirauhasten turpoamista. Tänään oli pitkästä aikaa sellainen päivä, ettei mihinkään sattunut. *koputtaa puuta*. Ehkä nyt kun stressi laukeaa kolmen viikon kuluttua pääsen eroon viimeisistäkin vaivoista.
 cardigan + jeans, ONLY / lace top, Gina Tricot / flats, Nilson Shoes
Tykkäsin tästä asusta kauheasti, kun se oli niin ihanan keväinen. Se oli mulla päällä kaksi päivää putkeen, tänään tosin laitoin tuonne alle alustopin, koska en kehdannut mennä kaitsemaan 14-vuotiaita niin, että rintsikat näkyvät. 

Kevääseen yhdistän jotenkin uudistumisen ja itsensä päivittämisen,  ja hirveästi oon tässä yrittänyt miettiä, että mitä tekisin tolle tukalleni seuraavaksi. Haluaisin ehdottomasti keventää sitä jotenkin, tuo nykyinen kampaus kun on niin raskas. Eikä nuo kirkkaat värikontrastit nyt ainakaan auta asiaa. Himottais pistää takaisin se vaaleanpinkki tukka, toisaalta joku liukuvärjäys voisi myös olla kokeilemisen arvoinen. Mutta joku leikkaus tohon on pakko keksiä! Onko mitään ideoita? Hakusessa siis mielellään ei-niin-tavallinen väri ja joku kevyt malli.

6 comments:

 1. Ei hitsi että tuo sun tukka kyllä näyttää paksulta ! *__* Toisaalta ymmärtää kyllä että siks just haluaa keventää :'D

  Tuli vaan muuten tekstiä lukiessa mieleen että kilpirauhasia taitaa kyllä olla vain yksi, eikä ne yleensä mihinkään kai turpoilekaan xP T: kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsivä

  Määki aina ootan jotain tiettyä aikaa et sitten on enempi aikaa ja inspistä tehä juttuja kun tää ja tää asia on loppu, mutta itelle jotenki aina käy niin että ei sitä aikaa lopulta kuitenkaan oo yhtään sen enempää koskaan XD Pitäs vissiin ryhdistäytyä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi tukka on kyllä yks leijonanharja, ei asetu mihinkään ja lässähtää oli kampaus mikä tahansa.

   Mä oon aina luullu että kilpirauhasia on kaks! Lääkäritki aina tunnustelee kaulan molemmilta puolilta sitä :D No mutta jokatapauksessa ihan hiton kipee kaula just siitä rauhasen kohalta, niin ajattelin että olisko mahollisesti turvonnu tai joku tulehdus tms… Enhän mä lääkärille asti koskaan päässy, omat diagnoosit netistä.

   Ja joo kauheesti aina sillon suunnittelee kun sitä aikaa ei oo, mutta sit ku sitä on nii ei se ookaa nii helppoa :D

   Delete
  2. Itelläki oli joskus vielä aikanaan tukka samaa sarjaa ja se on kyllä ärsyttävvää ku painopiste on karannu niin pahasti että aina on lätässä hiukset >.<

   Ja haha, ne taitaa olla imusolmukkeet mitä ne lääkärit kokeilee ku ne yleensä reagoi tulehuksiin XD

   Delete
  3. Haha niinpä taitaa ollakin!

   Delete
 2. voi toi sun tukka on ihana ;__; oon tosi huono ideoimaan mut jos yhtään lohduttaa, niin et oo yksin hiuskriisis kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :3 Mä oon kyllä hyvä keksii hiusvärejä ja -tyylejä, mutta toteutus on aina vähän kohtalaista ja täysin päinvastasta suunnitellusta :D Nii en välttämättä enää haluu lähtee kokeilee tikulla jäätä, pitäis varmaan joskus uskaltautua kampaajalle :s

   Delete