5/03/2015

Vappu

Poiketen muista vuosista, tänä vuonna oli meikäläiselläkin jotain vappuhäppeninkiä. En hirveästi tosta työväenjuhlasta perusta, sillä alkoholin litkimistä vartenhan tuo Suomessa on, joten yleensä oon kaartanut julkiset paikat ja niillä notkuvat juopottelijat kaukaa.
Torstaina oli meillä työpaikalla kuitenkin työasuton päivä, joten piti ottaa siitä kaikki irti ja pukeutua vappuasuun! Edellisenä iltana tän kasasin, mutta hirveästi sai kehuja. Osa ei oikein käsittänyt että onko kyseessä kissa vai hiiri vai mikä, mutta pieniin tyttöihin ainakin Minni-look upposi.
Perjantaina mentiin käväsemään Tallinnassa, sillä siellä piti olla kaikki auki, mutta eipä ollut kangaskaupat. Aikaa saatiin kuitenkin kulutettua Nurri -kissakahvilassa. Kotona kun ei oo kissaa enää, niin pitää aina ottaa kiinni mahdollisuudesta päästä silittelemään muita kissoja. Kuusi kissaa tuolla oli, joista suurin osa nukkui, tai nukahti sinä aikana kun oltiin paikalla. Yksi löytyi loikottelemasta jopa lelulaatikosta! Mutta kyllä pari uskalsi sinne jalkoihin kiehnäämään ja leikkimään.

Loppuilta vietettiin laivan buffetissa joka oli vähän pettymys, mutta saatiin ainakin masut täyteen.

No comments:

Post a Comment