7/31/2015

Vintage videogames

Muutama viikko sitten ostin itselleni vihdoin jotain, jota olen kiivaasti etsinyt ja himoinnut viimeiset 15 vuotta. Eilen se sitten vihdoin putkahti postiluukusta sisään!
Nimittäin meikäläisen ihka ensimmäinen ja ikioma käsikonsoli! Piti sitten aloittaa sieltä vanhimmasta päästä :D Mutta missään muussa ei ole sitä tunnelmaa niin kuin tässä. Pitkään etsin sopivaa väriä, kun kaikki classicit näytti turhan kulahtaneilta. Sitten osui ranskalaiselta eBay -myyjältä silmään punainen color hyvään hintaan ja sopivilla postareilla. Väri on luonnossa hieman koralliin taittava pinkki,  even better!
 Pari viikkoa sitten tulikin sitten asian tiimoilta käytyä myöskin retropelimyyjäisissä Helsingissä. Lähinnä silmät oli peleissä. Nämä kaksi omalta listalta osui matkaan puoleen siitä hinnasta, millä olisin ne saanut eBaystä. Lisäksi haluaisin vielä ainakin Super Mario Bros Deluxen sekä Wariolandit 1 - 3
Pokemoneja en oo koskaan pelannut, Sampsalta löytyy nämä kaksi. Saa nähdä pitääkö näiden pelaamisen jälkeen hankkia vielä muitakin värejä.
Taatusti voittaa kännykällä pelaamisen! Nyt vaan silmät auki joka paikassa missä myydään käytettyä tavaraa, että saan varteenotettavan pelikokoelman kasaan.

4 comments:

 1. Arvostan! Nyt ollaan oikeilla jäljillä, ei mitään mobiilipelejä vaan sitä oikeeta matkapelaamista kunnon Game Boy:lla

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei oo toisaalta hirveesti tullu pelailtua muutenkaan liikenteessä, kun on aina kirja matkassa, mutta pidemmille reissuille tää on just bueno! Ja kotona kans (:

   Delete
 2. Huippua! Itekkin oon lapsena pelaillut Game Boylla, nykyisin konsoli on veljelläni käytössä :)

  Heitin sulle muuten haasteen :)
  http://mammamiiau.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  ReplyDelete
 3. Mulla ei koskaan lapsena ollut mitään tämmöstä, aina haikailin perään kun sai jostain lainaksi. Nyt mulla on oma!

  Kiitti haasteesta! Ne ei vaan yleensä oo ihan mun juttu, mutta kattoo jaksanko tehdä johonkin väliin (:

  ReplyDelete