8/19/2015

One happy bunny

Eräs maanantai-ilta löysin meidän mussukan löhöilemästä sängyltä näin. Ei vois pupu tyytyväisemmältä näyttää!
 Suffelin suosikkimakuuasento
Pikkuinen oppinut vasta äskettäin hyppäämään sängylle, aikaisemmin se on ollut liian korkea este. Tästä syystä pitää pitää pikkuista häkissä yöt ennen kuin keksitään parempi ratkaisu, vaikka ei haluaisi, mutta jos se hyppää yöllä sänkyyn kun nukutaan, niin sen lisäksi etten halua herätä pissi- ja kakkiläjästä, niin pelkään että potkin (tai lähinnä että Sampsa potkii) sitä. Päiväpeiton päälle se ei ole vielä pissinyt, mutta ennen näidenkin kuvien ottoa tyttö oli oveliaana papanoinut ensin kasan ja sitten käynyt niiden päälle makoilemaan, ettei äiti ja isi epäile mitään :D On se vekkuli! 

Suffeli uskaltautui myös ensimmäistä kertaa ulos makuuhuoneesta oikein kunnolla. Tähän asti on tullut stoppi eteisen kynnysmaton kohdalle, mutta tässä yksi päivä istuttiin illalla olkkarissa sohvalla, Sampsa pelaili ja minä piirtelin, kun selän takaa kuului semmosia pupuääniä, rapinaa ja sen semmoista. Totesin siinä vaan että "Pupu!". Aikamoista vahtimistahan se on, kun ei olla vielä kaniproofattu olkkaria, mutta pikkuhiljaa.

2 comments:

 1. Awww voi miten ihana. :3 Mitä rotua hän on?
  Meilläkin tyttökani hyppii sänkyyn, tarpeitaan ei sinne tee, mutta repii ja kaivelee mielellään petivaatteita. Uros taas oli sellainen, että kun pääsi sänkyyn niin valtavat märät läntit löytyi heti. Auttoi kummasti kun laittoi vahakankaisen pöytäliinan päiväpeitoksi niin jäi sänkyreissut lyhyeen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hän kiittää (: Hermeliinimix on kyseessä.

   Me tässä yritetään keksiä just uutta peittoa/järjestystä/aitausta että loppuisi se sängylle pissiminen. Ei se niin suuri paha loppupeleissä ole, mutta helpompaa jos saadaan kehitettyä jokin muu ratkaisu.

   Delete