9/01/2015

31AUG2015 + 01SEP2015

Pari kivaa asua eiliseltä ja tältä päivältä, kun pääsen/pääsin kotiin vasta pimeän aikaan, enkä ehdi ulos kuvaamaan vaikka kovasti haluaisin, kerrankin kun näytän ihmiseltä. No kyllä se jotenkin näkyy näistä puhelinkuvistakin. (Ärsyttävän rakeisiksi vaan vetää kännykällä, voisin laittaa parempilaatuisena illalla kotona.)
Shorts, DIY / top, Forever 21 / blazer, New Yorker
Tässä eilisen asu. En oo oikein päässyt yhteisymmärrykseen noiden mun koulussa tekemien shortsien kanssa, mutta nyt päätin että pakko keksiä joku asu niiden pohjalta. Tämmöiseen suht vihreeseen kokonaisuuteen päädyin. Oli myös ihanaa, kun olin lähdössä töihin liian aikaisin, ja kun tajusin että hei mullahan on vielä puol tuntia aikaa, niin käytin sen tukanlaittoon. Oon niin kaivannut sitä. 
Pants, Lindex / Amity shirt, 24Hundred / cardigan, Cubus
Tänään oon sitten kotivaatteissa liikenteessä. Oli niin kivan näköinen, että päätin näyttää sitä ulkomaailmalle. Tuosta uudesta Amity-paidasta on tullut mun luottokotivaate, vaikka tykkäänkin sen printistä ja mallista tosi paljon. Pesun jälkeen käytin sitä kerran ulkona ja sen jälkeen kotona. Nuo Lindexin yöhousut on mun mielestä aina ollut epälöhömaiset, ja oonkin varmaan käyttänyt niitä enemmän ulkona kuin sisällä.

Kävin pari viikkoa sitten varaamassa tatska-aikaa mun thighpieceille. Voin kuvitella kuinka parin viikon päästä mua ei nää enää missään muussa kuin lyhyissä hameissa ja shortseissa, että pääsee mahdollisimman paljon esille uudet leimat. Ei ehkä paras vuodenaika kyseisille asuille, mutta niin kauan kun tarkenee niin kelpaa mulle :D pitää kyllä varmaan hankkia jotkut löysät housut käytettäväksi paranemisen aikaan. Edellisen tatuoinnin ottamisesta on mennyt jo kaksi vuotta, joten nyt on hyvä ottaa kaksi kerralla.


No comments:

Post a Comment